Informatie en advies over alarmsystemen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Alarmsysteem kopenAlarmsysteem kopen? Eenvoudige alarmsystemen zijn simpel aan te schaffen bij een specialist of bouwmarkt. Ook op internet worden deze systemen volop aangeboden. Toch is het verstandig om bij het kopen van een alarmsysteem advies in te winnen bij de specialist. Een beveiligingsbedrijf kan je precies vertellen wat er bij komt kijken bij het kopen van een alarmsysteem. Deze informatie kan je op weg helpen maar zal ook voorkomen dat je een systeem aanschaft dat in de praktijk niet aan je wensen voldoet. Een vraag die je voor jezelf moet beantwoorden is waarom je een alarmsysteem wilt aanschaffen en wat je precies verwacht van het alarmsysteem.

*Tips:

  • Direct weten wat een alarmsysteem kost? Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van lokale alarmspecialisten.

Het alarmsysteem dat bij de past

Je hebt bepaalde verwachtingen van een alarmsysteem als je overweegt om een dergelijk systeem aan te schaffen. Als je weet wat die verwachtingen zijn kun je bij de aanschaf bepalen of een bepaald alarmsysteem aan die verwachtingen voldoet. Het kan heel handig zijn om een alarmsysteem uit te zoeken waar je in een later stadium ook extra functies aan toe kan voegen. De vele mogelijkheden die de huidige alarmsystemen met zich mee brengen maken in veel gevallen een extra uitbreiding erg gemakkelijk.

Zelf kopen en plaatsen

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles zelf te doen. Tegenwoordig zijn er veel modellen die draadloos prima zijn zelf zijn te installeren. We hebben hieronder een drietal alarmsystemen voor jou op een rij gezet. Ga naar onze alarmsysteem shop voor meer opties.
[lgc_column grid=”33.3″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″]

e tiger alarmsysteem
E Tiger alarmsysteem: 149,- euro

[/lgc_column]

[lgc_column grid=”33.3″ tablet_grid=”250″ mobile_grid=”100″]

Nest camerabewaking
Nest camerabewaking: 399,- euro

[/lgc_column]

[lgc_column grid=”33.3″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”true”]

elro alarmsysteem
Elro: beveiligingscamera: 272,99 euro

[/lgc_column]

  • Bestel de E Tiger Alarmsysteem:       Koop bij bol.com
  • Bestel de Nest camerabewaking:       Koop bij bol.com
  • Bestel de Elro beveiligingscamera:    Koop bij bol.com

Tips bij het kopen van een alarmsysteem

De allerbeste manier om een indruk te krijgen van de beveiliging die je voor je huis verwacht is om een rondje te maken door je huis en rustig om je heen te kijken. Breng vervolgens in kaart waar je een sensor zou willen hebben. Ga ook na wie gebruik maken van het systeem en hoe hoog het gebruiksgemak zou moeten zijn. Tot slot is het aan te raden om voor jezelf te bepalen of je een draadloos of bekabeld systeem wilt aanschaffen.

  1. Draadloos of bekabeld. De betrouwbaarheid van draadloze alarmsystemen is de laatste jaren enorm toegenomen. Het is natuurlijk een voordeel als je geen kabels hoeft aan te leggen voor je alarmsysteem. Aan de andere kant dien je bij een draadloos alarmsysteem wel regelmatig de batterijen te controleren. Als je een beperkt aantal sensoren wilt installeren of laten installeren is een bekabeld alarmsysteem een prima optie. De constructie en de grootte van je huis is hierbij van belang.
  2. De zones bij een alarmsysteem. Bij een installatie van een alarmsysteem wordt het gebouw onderverdeeld in zones die allemaal een verschillende vorm van beveiliging kunnen krijgen. Voor jezelf moet je goed weten welke soort beveiliging je aan een bepaalde zone wilt geven. Ook de tijden waarop het alarmsysteem actief is kan per zone anders zijn.
  3. Inbraakbeveiliging. In principe is een alarmsysteem bedoelt om te waarschuwen bij een inbraakpoging. De beschikbare systemen detecteren door trillingen of er een activiteit is in een bepaalde ruimte. Deze waarneming wordt doorgegeven aan het systeem en afhankelijk van het systeem zal een optisch signaal of een geluidssignaal klinken. Bij de geavanceerde systemen zal een de centrale van een beveiligingsbedrijf een melding krijgen. Die sturen dan een beveiliger naar je huis om te kijken wat er aan de hand is. Deze inzet geeft een vertrouwd en veilig gevoel want de veiligheid van je huis is in goede handen.

Handige informatie alarmsysteem kopen

Vergelijk alle opties en de prijzen

Het belangrijkste wat we je aanraden om te doen is advies in te winnen van diverse alarmspecialisten. Zo krijg je diverse opinies en kun je beoordelen welke optie het meest logische is voor jouw huis. Daarnaast kun je de prijzen van diverse lokale alarmspecialisten vergelijken. Op deze manier weet je dat je nooit de hoofdprijs zult betalen. Goedkoop is duurkoop, maar onnodig veel geld betalen is simpelweg verspilling. Via onze website kun je gelukkig vrijblijvend in een keer tot 6 offertes aanvragen en vergelijken. Vergelijk de offertes en bespaar tot wel 30% op de kosten van jouw alarmsysteem.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

Hoe kan een alarmsysteem geïntegreerd worden in een domoticasysteem?

Op een niet dure manier kun je jouw woning prima beveiligen met

6x Valkuilen en veelgemaakte fouten alarmsysteem

Met een goed alarmsysteem kun je inbraken voorkomen en branden tijdig detecteren.

Laat je goed adviseren door diverse installateurs

Door de toename van criminaliteit is een alarmsysteem absoluut geen overbodige luxe