Informatie en advies over alarmsystemen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Alarmsysteem BredaAlarmsysteem Breda? Net als overal in het land is het ook in Breda nodig om je huis goed te beveiligen tegen inbraak. Je wil immers veilig en rustig kunnen wonen zonder dat er kans op inbraak is. Wie in Breda woont doet er heel verstandig aan om bij een lokaal bedrijf zijn huis te laten beveiligen. Men weet daar wat er speelt in woonwijken en hoe huizen het beste beveiligd kunnen worden. We hebben een aantal zaken op een rij gezet om te overwegen voordat je een alarmsysteem aanschaft, en een aantal bedrijven onder de loep genomen.

*Tips:

  • Direct weten wat een alarmsysteem kost? Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van lokale alarmspecialisten.

Beveiligen met of zonder meldkamer

In Breda is het prima mogelijk om een alarmsysteem te kopen in combinatie met het gebruik van de meldkamer van een beveiligingsorganisatie. Dat heeft voor jou flink wat voordelen. Je kan tegen een aantrekkelijk bedrag een beveiligingsinstallatie kopen via het beveiligingsbedrijf waarbij deze ook nog eens voor jou wordt geïnstalleerd. Dat is goed nieuws wanneer je bedenkt dat er bij onraad gelijk wordt ingegrepen. Het beveiligingsbedrijf komt dan poolshoogte nemen en waarschuwt de politie wanneer dit noodzakelijk is. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een andere beveiligingsmethode.

Een alarminstallatiebedrijf zonder meldkamer

Je kan er ook voor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen en dit aan te laten leggen door een alarminstallatiebedrijf. Er komt in dat geval een medewerker bij je thuis langs die een inventarisatie maakt van wat er nodig is waarna het systeem wordt aangelegd in jouw huis. Je koopt een installatie die wordt uitgelezen via bijvoorbeeld jouw smartphone waarna gebruik kan worden gemaakt van een rechtstreekse link naar het alarmnummer van de politie. Je maakt op deze manier gebruik van de expertise van een beveiligingsexpert waarna je niet maandelijks vervolgens extra kosten maakt.

De lokale bedrijven en hun dienstverlening

We hebben een aantal lokale bedrijven in Breda onder de loep genomen en geïnformeerd naar hun dienstverlening. We kwamen tot een aantal bevindingen.

Verisure-securitasDirect.BV

Dit is een bedrijf wat alarminstallaties op maat levert. Je krijgt bezoek van een buitendienst medewerker waarna er een installatie bij je wordt geïnstalleerd. Men adverteert met een systeem wat je helemaal zelf op maat kan samenstellen. Op die manier is het mogelijk om te kiezen voor een alarmsysteem met bijvoorbeeld deur- en raam alarmering, maar ook met brandmelders. Na aansluiting is er de gelegenheid om het alarmsysteem te laten voorzien van assistentie door de meldkamer van Securitas. Je betaalt op die manier een prijs voor de installatie – die overigens inclusief het monteren zelf is – en daarnaast voor de meldkamer. Afhankelijk van het dienstenpakket betaal je een bepaald bedrag per maand. Er wordt gewerkt met een fotosysteem bij de buitensensoren aan je huis waardoor ongewenst bezoek gelijk wordt gefotografeerd. Deze foto’s worden doorgestuurd naar de meldkamer van Securitas. Zodra er sprake is van onraad grijpt men in. Een veilig gevoel. Er is tevens een mogelijkheid tot gesproken communicatie met een operator vanuit je huis. Op die manier wordt er actief voor je beveiligd.

Hofland Electronica BV

Dit is een bedrijf wat zich vooral richt op het actief beveiligen van woningen in de zin van patrouilleronden door Breda. Tevens wordt er een alarminstallatie aangebracht in je huis die door dit bedrijf actief wordt beheerd. Naast de patrouille is er een continu uitlezen van de alarminstallatie. Er is ook de mogelijkheid om eerst een alarminstallatie aan te leggen en deze vervolgens te laten uitlezen door Hofland Electronica. Prijzen geeft men niet aan op de website. Dat komt doordat het een pakket op maat is. Doordat je zelf een alarminstallatie kan installeren heb je de prijs van het systeem zelf nog in eigen hand.

Alertsystems

Wie een alarminstallatie wil kopen kan naar het bedrijf Alertsystems toe gaan. Men levert pakketten voor woonhuizen en bedrijven op maat, en komt die eveneens bij je installeren. Wil je daar een alarmcentrale op aan laten sluiten, dan zal je externe diensten moeten afnemen. Men heeft uiteraard wel contactadressen waar jij je toe kan wenden voor deze dienstverlening. Men werkt met de levering van volledige pakketten waar camera’s, sensoren, eventueel sirenes en buitensensoren in zitten verwerkt. De systemen zijn op afstand aan en uit te zetten. Er wordt gewerkt met systemen die gedraad worden aangelegd maar ook met draadloze systemen. Er is altijd mogelijkheid om een bestaand systeem te laten uitbreiden.

Hoeveel kosten de diensten van deze bedrijven

Naam bedrijf Meldkamer of alarminstallatie Zelf samenstellen pakket mogelijk Prijs
Verisure/Securitas Beiden Ja Afhankelijk van afmeting pakket en al dan niet afnemen actieve beveiliging
Hofland Electronica Beiden Ja Afhankelijk van kopen van alarminstallatie of laten overnemen van bestaande installatie
Alertsystems Alarminstallatie Ja Prijs vanaf 299 euro bij gedrade installatie

Prijs vanaf 599 euro bij wifi installatie

 

Ga voor de beste offerte

Wil jij een offerte van een bedrijf in Breda wat alarminstallaties levert, kies dan voor onderstaande button. Je krijgt gelijke en aantal offertes op maat in jouw mailbox. Zo heb je al snel de beste deal in handen en is jouw huis een veilige vesting geworden.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

6x Tips alarmsysteem kopen

Het aanschaffen van een alarmsysteem doe je natuurlijk niet zomaar. Allereerst zal

Wat zijn slimme alarmsystemen?

In de wintermaanden is het hoogseizoen bij inbrekers. De dagen worden korter

Een zo goed mogelijke beveiliging van je huis begint met een alarmsysteem

Waar je vroeger alleen maar een alarmsysteem in je huis installeerde als